TEPLOMĚRY gastro

Hygiena v kuchyni / TEPLOMĚRY gastro

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - analýza nebezpečí a kontrolu kritických kontrolních bodů.
Cílem směrnic HACCP je systematická kontrola a zachování bezpečnosti a kvality ve všech procesech týkajících se potravin. Vše, co proto potřebujete, jsou potravinářské měřicí přístroje.

teploměr do lednice teploměr do lednice -50 až +40 C   

Přejít do e-shopu
teploměr na pečení teploměr na pečení 50 až 300 C   

Přejít do e-shopu
teploměry vpichovací teploměry vpichovací    

Přejít do e-shopu
vlhkoměr vlhkoměr měření 30-100%   

Přejít do e-shopu
teploměr vpichový digitální teploměr vpichový digitální -50 °C do +280 °C   

Přejít do e-shopu
vpichovací digitální teploměr KM 12 vpichovací digitální teploměr KM 12    

Přejít do e-shopu
teploměr laserový HE teploměr laserový HE povrchová teplota: -32 °C až +400 °C.   

Přejít do e-shopu
vlhkoměr do kuchyně vlhkoměr do kuchyně 25% až 95%   

Cena od 510,- Kč

více ...
       

Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. sporáky, konvektomaty, pánve a ostatní gastro zařízení kuchyně


© 2007 – 2019 IMFsoft, s.r.o.
www.promosalfa.cz
promosalfa@email.cz